Warmwaterkussen massage ( ook tijdens zwangerschap )

 

Tijdens deze massage ligt u op een waterkussen dat gevuld is met heerlijk warm water van ca.40 graden. Door het warme water ontspannen de spieren sneller en wordt de doorbloeding gestimuleerd waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd.

Ik masseer de rug, schouders en het bekken door mijn handen en onderarmen tussen uw lichaam en het kussen te bewegen met behulp van massageolie. Door de druk van uw lichaam op het waterkussen geeft dat een zeer aangenaam gevoel.

Deze behandeling is ideaal als u het niet fijn vindt om op uw buik te liggen of als dat door lichamelijke omstandigheden niet mogelijk is. Denk hierbij o.a. aan mensen met rugklachten, ouderen en zwangere vrouwen.Een massage helpt te ontspannen en kan helpen om klachten te verminderen.Bovendien bevordert een massage de doorbloeding en het lymfevatenstelsel. Wat ook goed is voor de huid en striae tegengaat.

U heeft keuze uit twee soorten warmwaterkussen massage:

  • Massage van uw voeten, benen, armen, rug en nek (60min)
  • Massage van uw rug en het bekken (30min)

Bent u zwanger en lijkt deze massage u wel wat? Deze massage is speciaal bedoeld voor een zwangerschap vanaf 12 weken en kan gegeven worden tot aan het einde van de zwangerschap. Heeft u twijfels of complicaties overleg dan eerst met uw arts of verloskundige.