warm waterkussen massage ( ook bij zwangerschap )

 

Tijdens deze massage ligt u op een waterkussen dat gevuld is met heerlijk warm water van  ca.40 graden. Door het warme water ontspannen de spieren sneller en wordt de doorbloeding gestimuleerd waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd. Ik masseer de rug, schouders en bekken door mijn handen en onderarmen tussen uw lichaam en het kussen te bewegen met behulp van massageolie. Door de druk van uw lichaam op het waterkussen geeft dat een zeer aangenaam gevoel.

Deze behandeling is ideaal als u het niet fijn vindt om op uw buik te liggen of als dat door lichamelijke omstandigheden niet mogelijk is. 

Denk daarbij o.a. aan mensen met rugklachten, ouderen en zwangere vrouwen.

Een massage helpt te ontspannen en kan helpen om klachten te verminderen.

Bovendien bevordert een massage de doorbloeding en het lymfevatenstelsel. Dat is ook goed voor de huid en tegen striae en via de beter doorbloedde placenta komt er meer zuurstofrijk bloed en voedingstoffen bij uw baby.

 

De behandeling bestaat uit het masseren van uw voeten, benen, armen rug en nek.(60min)

of u kunt ervoor kiezen alleen de rug te laten masseren (25min) 

 

Bent u zwanger en lijkt deze massage u wel wat ? Deze massage is speciaal bedoeld vanaf dat u 12 weken zwanger bent tot aan de bevalling. Heeft u twijfels of complicaties overleg dan eerst  met uw arts of verloskundige.