Lash Lifting 

Mooie gelifte wimpers voor minimaal 4 weken. Wimperlifting  is een behandeling van de eigen wimpers, zonder valse wimpers aan te brengen. De wimpers worden gelift door siliconen pads. Mascara en een wimperkrultang worden hierdoor overbodig. Lash Lifting is toepasbaar op alle wimpersoorten, zowel korte als lange wimpers. Met de Lash Lift techniek worden de wimpers optisch verlengd, om een  open en sprekende blik te krijgen.

Voordelen wimperlifting

– Resultaat blijft 4 tm 7 weken zichtbaar
– U hoeft geen mascara en/of wimperkrultang meer te gebruiken
– Ogen lijken groter
– Geeft een natuurlijke uitstraling
– Na 24 uur bestendig tegen water, douchen, zweten, tranen, zwemmen en slapen

De behandeling

De siliconen pads worden op uw oogleden geplaatst, de dikte hangt af van de lengte van uw wimpers en de gewenste lifting.
De Siliconen pads zijn beschikbaar in de maten S, M of L
De wimperharen worden op de siliconen pad bevestigd. De permanent vloeistof wordt nu aangebracht op de wimpers, dit blijft 5-10 minuten zitten, afhankelijk van de dikte van de haren. Na deze inwerktijd breng ik de wimper fixeergel op de wimpers aan. Dit blijft wederom 5 tot 10 minuten zitten.  Indien gewenst kunnen uw wimpers ook geverfd worden. Dit geeft wel degelijk het WoW-effect. Daarna zijn uw wimpers schitterend gelift gedurende 4 tot 7 weken.

Nazorg:
– De eerste 24 uur mogen uw wimpers niet nat worden, (ook geen mascara gebruiken)
– Gebruik na de lift geen waterproof mascara, dit beïnvloed het resultaat
– Probeer niet op uw ogen te slapen, dit kan het resultaat beïnvloeden, de permanent kan nog na oxideren.
– Reinig uw ogen niet poetsend of wrijvend, maar probeer met de lift mee te reinigen, dus omhoog en omlaag, zo houdt u een mooi resultaat en voorkomt u dat de           wimpers door elkaar gaan staan.

Lash Lift is niet mogelijk bij

– Alopecia of chemotherapie
– Conjunctivitis (pus, rode ogen)
– Overgevoeligheid voor peroxide