Hotstone massage

Een hotstone massage is een massage van het lichaam met stenen van ongeveer 45 graden Celsius. Vandaar de naam hotstone. De hitte en de 'druk' van de stenen dringen diep door in de spieren. De hotstone massage verlicht spanningen in de spieren.

-Warmte en ontspanning-

De stenen worden ondergedompeld in een warmwaterbad en eerst op de aandachtsgebieden van het lichaam neergelegd. Dit geeft een aangename warmte en ontspanning.

Na legging van de hotstones op het lichaam word je verder los gemasseerd met de warme stenen en warme olie. Hotstone massage zorgt voor een diepe relaxatie en ontgifting van het lichaam.

De massage bestaat vooral uit lange rustige en cirkelvormige strijkringen. Door de combinatie van warmte en beweging werkt de massage dieper in op het spierweefsel. Tijdens de massage wordt er ook zonder stenen gemasseerd om eventuele spierophopingen goed mee te kunnen nemen. 

Een hot stonemassage draagt bij aan het zelfherstellend vermogen van het lichaam, voert afvalstoffen af, stimuleert de organen en brengt het lichaam meer in balans.

U heeft de keuze uit drie soorten hotstone massages:

  • 30 min ( rug of een ander te behandelende gebied na overleg)
  • 45 min ( rug en achterkant benen of een ander te behandelende gebied na overleg)
  • 60 min (full body voor- achterkant benen, armen en rug)