Hot stone massage

Een hot stone massage is een massage van het lichaam met stenen van ongeveer 45 graden Celcius. Vandaar de naam hot stone. De hitte en de 'druk' van de stenen dringen diep door in de spieren. De hot stone massage verlicht spanningen in de spieren.

-Warmte en ontspanning-

De stenen worden ondergedompeld in een warmwaterbad en eerst op de aandachtsgebieden van het lichaam neergelegd. Dit geeft een aangename warmte en ontspanning.

Na een legging van de hot stones op het lichaam word je verder los gemasseerd met de warme stenen en warme olie. Hot stone massage zorgt voor een diepe relaxatie en ontgifting.

De massage bestaat vooral uit lange rustige en cirkelvormige strijkringen. Door de combinatie van warmte en beweging werkt de massage dieper in op het spierweefsel. Tijdens de massage wordt er ook zonder stenen gemasseerd om eventuele spierophopingen goed mee te kunnen nemen. 

Een hot stone massage draagt bij aan het zelf herstellend vermogen van het lichaam, voert afvalstoffen af, stimuleert de organen en brengt het lichaam meer in balans.

De massage kan geboekt worden in verschillende tijdsduur 

30 min ( rug of een ander te behandelende gebied na overleg)

45 min ( rug en achterkant benen of een ander te behandelende gebied na overleg)

60 min (full body voor- achterkant benen, armen en rug)